«Исцели себя молитвой». Лейкозы.

Лечебные молитвы. Лейкозы.

Молитва к иконе Пресвятой Богородицы » Знамение».

О, пресвятая и преблагословенная Мати сладчайшего Господа нашего Иисуса Христа!

Припадаем и покланяемся Тебе пред святою чудотворною иконою Твою, воспоминающе дивное знамение Твоего заступления, великому Новуграду от нея явленное во дни ратнаго нань нашествия : смиренно молим Тя, всесильная рода  нашего заступнице: якоже древле отцем нашим на помощь тогда ускорила еси, тако и ныне нас немощных и грешных Твоего матерняго заступления и благопопечения сподоби: спаси и сохрани, Владычице, под кровом милости Твоея, церковь святую утверди ( обитель Твою) и всю страну нашу православную и всех нас, припадающих к Тебе с верою и любовию и умиленно просящих со слезами Твоего заступления, помилуй и сохрани: ей, Госпоже всемилостивая!

Умилосердися на ны, обуревааемыя грехми многими, простри ко Христу Господу богоприимныя руце Твои и предстательствуй за нас пред благостию Его, просящи нам прощения прегрешений наших, благочестнаго мирнаго жития, благия христианския кончины и добраго ответа на страшном суде Его: да спасаеми всесильными Твоими к Нему молитвами, блаженство райское унаследуем, и со всеми святыми воспоем пречестное и великолепое имя достопокланяемыя Троицы. Отца и Сына и Святаго Духа, и Твое велие к нам милосердие во веки веков. Аминь

 Обращение к Святым Покровителям

Овен

Молитву святому великомученику Георгию Победоносцу

Святый, славный и всехвальный великомученице Христов Георгие!

Собрания во храме твоем и пред иконою твоею поклоняющийся людие молим тя, известный желания нашего ходатаю: моли с нами и о нас умоляемаго от своего благосердия Бога, да милостивно услышит нас просящих Его благостыню, и не оставит вся наша ко спасению и житию нуждная прощения, да укрепит же данною тебе благодатию во бранех православное воинство, и силы восстаюших враг наших да низложит, да постыдятся и посрамятся, и дерзость их да сокрушится, и да уведят, яко мы имамы Божественную помощь, и всем в скорби и состоянии сущим многомощное яви твое заступление.

Умоли Господа Бога, всея твари Создателя, избавити нас от вечнаго мучения, да всегда прославляем Отца и Сына и Святаго Духа и твое исповедуем предстательство ныне и присно и во веки веков. Аминь.

ЛЕЧЕБНЫЕ ЗАГОВОРЫ. Малокровие

Читать девять раз девять дней подряд на восходе и заходе солнца, при этом осеняя больного крестным знамением:

  »  Солнце ясное, небо синее, море шумное,

     Зелен лес, да горы высокие, травы дивные,

     Да тучи могучие, шлите радость мне, как я вам шлю.

     Любовь вам дарю, дайте мне любви»

ПОМОЩЬ ПРИРОДЫ. Анис обыкновенный

Бронхит, кашель — применяют плоды

Плохое пищеварение, вялая деятельность желудка, метериоризм — Настой ( 1 ст.л. измельчённых плодов заливают 1 стаканом кипятка). Заваривают как чай, настаивают 20 мин, принимают по 1 -2 ст. л. 3-4 раза в день

Анис усиливает лактацию у кормящих матерей.

Добавление в сборы усиливает мочегонное противовоспалительное действие.

 

 

 

Поделитесь с друзьями!

0

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.
Комментарии:

Оставить комментарий