Исцели себя молитвой. Женские заболевания

 

Исцели себя молитвой 

Женские заболевания

Молитва к иконе Феодоровской Пресвятой Богородицы

К кому воззову, Владычице, к кому прибегну в печали моей; к кому принесу слезы и воздыхания моя, аще не к Тебе, Царице Небеси и земли: кто исторгнет мя от тины грехов и беззаконий, аще не Ты, о Мати Живота, Заступнице и Прибежище рода человеческого.

Услыши стенание мое, утеши мя и помилуй в горести моей, защити в бедах и напастях, избави от озлобления и скорбей, и всяких недугов, и болезней, от враг видимых и невидимых, умири вражду стужающих мне, да избавлен буду от клеветы и злобы человеческия; такожде от своея ми плоти гнусных обычаев свободи мя.

Укрый мя под сению милости Твоея, да обрящу покой и радость и от грехов очищение.

Твоему Матерному заступлению себе вручаю ; буди мне Мати и надеждо, покров и помощь, и заступление, радость и утешение, и скорая ко всем помошнице.

О чудная Владычице! Всяк принекает к Тебе, без Твоея всесильныя помощи не отходит; сего ради и аз, недостойный, к Тебе прибегаю, да избавлен буду от внезапныя и лютыя смерти, скрежета зубнаго и вечнаго мучения.

Небесное же Царствие получити сподоблюся и Тебе во умилении сердца реку : Радуйся, Мати Божия, Предстательница и Заступница наша усердная, во веки веков. Аминь.

Молитва к Ангелу – Хранителю

Стрелец

Молитва к иконе Пресвятой Богородицы « Знамение»

О, Пресвятая и Преблагословенная Мати Сладчайшего Господа нашего, Иисуса Христа!

Припадаем и покланяемся Тебе пред святою Чудотворною иконою Твоею, воспоминающе дивное знамение Твоего заступления, Великому Новуграду от нея явленное во дни ратнаго на сей град нашествия.

Смиренно молим Тя, всесильная рода нашего Заступнице : якоже древле отцем нашим на помощь тогда ускорила еси, тако и ныне нас немощных сподоби Твоего Матерняго заступления и благопопечения сподоби. Церковь святую утверди, град Твой и всю страну нашу православную и всех нас, припадающих к Тебе с верою и любовию и умиленно просящих со слезами твоего заступления, помилуй и сохрани.

Ей, Госпоже Всемилостивая, умилосердися на ны, обуреваемыя грехми многими, простри ко Христу Господу богоприимныя руце Твоя и предстательствуй за нас пред благостию Его, просящи нам прощения прегрешений наших, благочестнаго, мирнаго жития, благия христианския кончины и добраго ответа на Страшнем Суде Его : да спасаеми всесильными Твоими к Нему молитвами, блаженство райское унаследуем и со всеми святыми воспоем Пречестное и Великолепое имя достопокланяемыя Троицы, Отца и Святаго духа, и Твое велие к нам милосердие во веки веков. Аминь.

Помощь природы

Инжир

Инжир очень богат калием. Слабительное, мочегонное, потогонное, жаропонижающее, отхаркивающее.

Противопоказания : сахарный диабет, острые воспаления желудочно – кишечного тракта

При малярии, лихорадки, кори – свежие плоды и варенье

Опухоли, язвы, нарывы, флюсы – свежие или сушеные плоды( наружно)

Сухой кашель, ангина, отек голосовых связок, бронхиты, почечно-каменная болезнь, болезненное мочеиспускание, гастриты, запоры — отвар соплодий в молоке или воде ( 2 ст. л. На 1 стакан кипятка, принимают 2 -4 раза в день )

Декомпенсация сердечно-сосудистой системы, малокровие, сосудистые тромбы – свежие плоды ( 100 г натощак)

Немного юмора

— Хотела бы я знать, где опять так долго пропадает мой муж, — говорит женщина своей соседке

— Ну что ты сразу паникуешь! , — отвечает та, — нельзя же сразу подозревать самое плохое. Может он просто попал под машину…..

 

Поделитесь с друзьями!

0

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.
Комментарии:

Оставить комментарий